Правила за участие в присъствени събития

Съгласно заповедта на Министъра на здравеопазването РД-01-856 / 19.10.2021 г. участието в присъствени събития може да се извършва само при наличие на валиден сертификат, че дадено лице:

  • има ваксина срещу COVID-19
  • има отрицателен резултат от тест (PCR, антиген) или
  • се е възстановил от COVID-19

Присъствените събития на “Компютърно пространство” ще бъдат отворени за посетители, които имат такъв сертификат. Видовете сертификати са описани със заповед на Mинистъра на здравеопазването РД-01-733/ 27.08.2021 г.

Програма на "Компютърно пространство 2021"

Програмата на “Компютърно пространство 2021” е достъпна тук. Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация чрез „Вземи покана за събитието“. Регистрираните посетители ще получат покана, тя важи за всички събития, включително за онлайн (ще бъде предоставена връзка).

banner_programme_cs_bg

Номинации на "Компютърно пространство" 2021

Тук може да видите номинираните проекти от Журито в рамките на конкурсната част на “Компютърно пространство” и специалните награди на Организационния комитет. Победителите (сред номинираните) ще бъдат обявени по време на мултимедийното шоу на 28.10.2021 в София, Национален студентски дом.

Започна гласът на публиката

Гласът на публиката започна днес и ще приключи на 17 октомври. Всеки може да гласува за любимия проект като отиде на менюто „Проекти“ и след това да избере съответната категория проекти (изберете категорията, прегледайте проектите и щракнете върху знака с ръка). Победителите ще бъдат обявени по време на церемонията по награждаването.banner_facebook_vote

Започна регистрацията на проекти

Започна регистрацията на проекти за конкурсната част на 33-тото издание на международния форум за дигитални изкуства “Компютърно пространство 2021“. Регистрирайте своите проекти безплатно на computerspace.org

banner_facebook_2021_purple2

Номинации на "Компютърно пространство"

Тук може да видите номинираните проекти от Журито в рамките на конкурсната част на “Компютърно пространство” и специалните награди на Организационния комитет. Победителите (сред номинираните) ще бъдат обявени на церемонията по връчване на наградите на 22.10.2020 в София, Национален студентски дом. Вече можете и да гласувате за любимите си проекти на сайта.

1 2 3 5