БДГ става партньор на Computer Space тази година!

Българска Дизайн Група (БДГ, https://bdg.bg/) е създадена да развива локалната дизайн сцена, да свързва и обединява професионалисти от различни дизайн-области като графичен и уеб дизайн, мобилни апликации, дизайн на игри, 3D дизайн и други.

БДГ става партньор на форума за компютърни изкуства Computer Space 2020! Тази година фестивалът ще се състои на 22 – 24 октомври 2020.

Computer-space-international-computer-art-forum-bdg-partnership

Регистрацията на проекти започна

Регистрацията за конкурсната част на 32-рото издание на  международния форум за компютърни изкуства “Компютърно пространство” 2020 започна. Регистрацията ще е безплатна до 24-ти септември.registration_soc_media_pic

Програма на фестивалната част на „Компютърно пространство“

Можете да изтеглите програмата от тук. Фестивалната част е на 24-26.10 в Национален студентски дом, София. Входът е безплатен, но е нужна предварителна регистрация. За да получите покана кликнете на “Вземи покана за събитието”.

banner_programme

Номинации на "Компютърно пространство"

Тук може да видите номинираните проекти от Журито в рамките на конкурсната част на “Компютърно пространство” и специалните награди на Организационния комитет. Победителите (сред номинираните) ще бъдат обявени на церемонията по връчване на наградите на 24.10.2019 в София, Национален студентски дом. Вече можете и да гласувате за любимите си проекти на сайта.

Гласът на публиката

Гласуването от публиката вече е активно и продължава до 18-ти октомври. Всеки може да гласува за своя любим проект чрез меню “Проекти” и след това отивайки на съответната страница (натиснете на знака-ръка). С някои от старите версии на браузъри може да не виждате бутона в Audience vote, Vote for the project. Бутоните работят с Internet Explorer, Safari или Google Chrome. Победителите ще бъдат обявени на церемонията по награждаването.

Регистриране на проекти в конкурса

„Компютърно пространство“ – подкрепяме креативността от 1988 г. Не забравяйте, че можете да регистрирате проектите си безплатно в следните категории: компютърна анимация, мобилни приложения, компютърни графики, уеб дизайн и електронна музика! cubeworld

1 2 3 4